Foto galerij STORM 1988/1999

Storm met bekende Nederlanders

(klik op de foto voor een vergroting)

Harm & Koos live bij countdown cafe met Alfred Lagarde. Radio 3 Storm met de crew bij CAT het smurfen lied in brallen vreselijk gelachen. Piep krak boem Koos regelt het wel.
Hollandse hits festifal in Doetinchem voor 25000 man. Samen met Vader Abraham. Bij Joop v.d. Ende in Aalsmeer samen met mannekoor karrespoor. Saskia & Serge twee super fans op de Storm promotie stand .

Samen met Bertus Stijgerpijp veel concerten gedaan met die gasten was het altijd lol. Bijna voorpagina nieuws Jan Vayne om het leven gebracht, achter af Storm in een glas water. Veel live bij radio Rijnmond en Utrecht.
Harm-Jan zet het wereld record onderwater drummen in de zes uur show live RTL 4 En uiteraard promoot Storm zijn nieuwe singel 'doe de groeten' Tineke in interview met Koos. Buiten werden de live opname gemaakt. Het dak ging er weer af.
HØken met Normaal

Storm in concert op het podium van Normaal. 4000 hØkers altijd feest Rob Weber rijd de Kale het podium af dit was zijn laatste concert met Storm, Robbie nam het over.
Koos wist de hØkers altijd primate vermaken. Hendrik Haverkamp komt het kleine cafe mee zingen en hØken Bennie Jolink met Loes van de fanclub onder een hoedje

Storm zorgde altijd voor vuurwerk een groot Feest. Hendrik en Koos twee dikke vrienden. De kale vermaakte het publiek prima.
Storm in concert

Met Storm op vakantie
Storm crew

Storm Back stage

Storm fans

Storm promotie

Storm in de krant
Artikelen volgen zo spoedig mogelijk, maar ja de site is nog in aanbouw!!!!!